play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Rudar 47 iz Donjeg Ladanja pobjednik općinskog Kupa

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, na nogometnom igralištu u Donjem Ladanju odigran je Kup Općine Maruševec u velikom nogometu. Utakmicu su odigrali ŠNK „Rudar 47“ iz Donjeg Ladanja i NK “Omladinac“ iz Jurketinca rezultatom 3:2 za domaćina.

Ove je godine, bolji u tradicionalnom dvoboju županijskih trećeligaša s područja Općine Maruševec bio ŠNK „Rudar 47“ koji je pobjedu odnio zahvaljujući pogocima Matije Cmuka, Darija Cmuka i Bojana Hercega. Za „goste“ iz Jurketinca golove su postigli Marko Kučko i Ivan Banec.

Pobjednički pehar kapetanu ŠNK „Rudar 47“ Igoru Glavici predao je načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, a uz ostale, utakmicu su pratili i općinski vijećnici Dragutin Kišić i Miroslav Možanić. Utakmicu je sudio sudac Mladen Balažinec.

Osim ovog, u sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec održat će se i Malonogometni kup Općine Maruševec u nedjelju 30. travnja ove godine s početkom u 9 sati na igralištu u Druškovcu, u organizaciji Društva za šport i rekreaciju Maruševec i MNK Cerje.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Kultura

    Varaždinsko književno društvo predstavilo svoja nova izdanja

    Varaždinsko književno društvo jučer je u Gradskoj knjižnici i čitaonici „Metel Ožegović“ u Varaždinu priredilo predstavljanje dvaju zbornika „Senje i meteori“ i „Varaždinski književni zbornik – svezak 21.“.   Lanjske je godine Varaždinsko književno društvo uspjelo održati gotovo sve planirane programe. Realizirana je 21. književna večer posvećena Gustavu Krklecu „Srebrna cesta“, Đurđi Vukelić Rožić je uručena književna nagrada „Katarina Patačić“ za najbolju kajkavsku knjigu u 2021. godini, a proveden je […]

    today18/02/2022 144

    0%