play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Učenici Srednje škole Novi Marof nižu izvrsne rezultate na županijskim natjecanjima

Odlični rezultati učenika Srednje škole Novi Marof na županijskim natjecanjima ne prolaze nezapaženo, a neki od učenika su izborili i plasman na državna natjecanja! Na županijskom natjecanju iz geografije sudjelovalo je šest učenika Srednje škole Novi Marof. Prvo mjesto u kategoriji drugih razreda gimnazije osvojio je Sanjin Milevčić, dok je u kategoriji strukovnih škola Matej Koren osvojio drugo mjesto. Obojica su predložena za državno natjecanje, a mentor učenicima je profesor Dominik Benjak. Na izložbi učenika srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna Varaždinske županije – LIK 2023. inspirirana temom „Ples“, učenica Monika Ključarić osvojila je treće mjesto te je predložena za državno natjecanje, a u ovom uspjehu pomogla joj je mentorica Barbara Frntić.

 

Školski sportski savez Varaždinske županije organizirao je županijsko ekipno natjecanje u badmintonu, a u konkurenciji šest srednjih škola, Srednja škola Novi Marof zauzela je treće mjesto. Za školu su nastupale učenice Jasmina Klopotan, Gabrijela Štriga, Ivana Žuti i Martina Žugec.

 

Ravnatelj Srednje škole Novi Marof Nikola Žganec napomenuo je kako su svi uspjesi usko povezani s jako dobrim radom i međusobnom suradnjom profesora i učenika.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Svečanom sjednicom obilježen Dana Grada Lepoglave

    Budnicom Limene glazbe Lepoglava u jutarnjim je satima 8. prosinca započelo cjelodnevno obilježavanje Dana Grada Lepoglave, nastavljeno je odavanjem počasti 12-orici poginulih branitelja s gradskog područja i misnim slavljem da bi u poslijepodnevnim satima bila održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Lepoglave. Kod spomen obilježja na lepoglavskom gradskom groblju počast su poginulim braniteljima odali članovi obitelji, izaslanstvo Grada Lepoglave predvođeno gradonačelnikom Marijanom Škvarićem te predstavnici braniteljskih udruga. "Zahvaljujući njihovoj velikoj […]

    today09/12/2021 127

    0%