play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinu priznanje za drugi najljepši Advent u Hrvatskoj

Priznanje za osvojeno 2. mjesto u izboru za najljepši Advent u Hrvatskoj uručeno je gradonačelniku Grada Varaždina dr.sc. Nevenu Bosilju, a zatim ga je on predao Jeleni Toth, direktorici Turističke zajednice Grada Varaždina koja je sa svojim timom organizirala program Adventa u Varaždinu.

Priznanje je gradonačelniku uručio Vjeran Stilinović, koordinator projekta gradonacelnik.hr koji već drugu godinu provodi online izbor za najljepši Advent u Hrvatskoj putem glasovanja na Facebooku. Gradonačelnik je prilikom predaje priznanja još jednom pohvalio vrijedne djelatnice Turističke zajednice za uložen trud na organizaciji programa Advent u Varaždinu.

Grad Varaždin, odnosno Turistička zajednica Grada Varaždina, natjecali su se u kategoriji velikih gradova, a o pobjedniku su odlučivali glasovi, odnosno „lajkovi“ na Facebook stranici gradonacelnik.hr.

Prvo mjesto pripalo je Osijeku, a doseg stranice bio je oko 2,5 milijuna( pregleda, „lajkova“ ili „sheranja „) čime se postigao primarni cilj cijele akcije: bolja vidljivost i promocija adventskih programa u cijeloj Hrvatskoj. Izbor za najljepši advent podijeljen u nekoliko kategorija podržalo je i Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.

U vrijeme Adventa u Varaždinu održano je više od 100 različitih programa , a unatoč lošim vremenskim uvjetima procjenjuje se da ga je posjetilo oko 120.000 posjetitelja. Prema podacima sustava eVisitor ostvareno je čak 43 posto više dolazaka gostiju i 28 posto više noćenja nego u istom razdoblju godinu ranije. Najposjećeniji su bili Kuća Djeda Mraza i Ledena čarolija na Kapucinskom trgu.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Na području Grada Varaždina nastavlja se financirati program gerontodomaćica

    Nakon što se na nacionalnoj razini, radi nedostatka sredstava, prestao provoditi projekt „Nauči i pruži potporu u lokalnoj zajednici 2“, gradonačelnik dr.sc. Neven Bosilj potpisao je ugovor kojim se na području Grada Varaždina nastavlja financirati program gerontodomaćica kojeg provodi Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin.   Grad Varaždin osigurao je sredstva za financiranje plaća pet gerontodomaćica, dugotrajno nezaposlenih žena, koje svakodnevno pružaju pomoć i podršku u kući starijim i nemoćnim osobama […]

    today28/01/2022 107

    0%