play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Na 14. Tjednu smijeha više od 60 komedija, ulaznice od danas u prodaji

„Dame biraju“, „Stambeno pitanje“, Dobar večer, došao sam po vašu kćer“, „Debela“, „Realisti“, „Beba „Tvorničke postavke“, „Fešta“, „Seks i glad“, „Šund naš svagdašnji“, „4 poze, sretan svršetak“, „Krtice“, „Grimix“ i „Dimnjačar“ – kazališne su komedije koje će biti izvedene na 14. Tjednu smijeha Kerekesh Teatra. Bogat program sa 60 predstava koje će igrati u 10 dana, od 3. do 12. ožujka, predstavljen je danas u Varaždinu. „Dopustite nam da vas nasmijemo!“ poručili su tom prigodom Jan i Ljubomir Kerekeš. Na Festivalu će se dodijeliti nagrada “Najjači smehek” za predstavu s najviše reakcija publike, a uz sam Festival održat će se i 7. izložba karikaturista na temu “Smijeh bez granica”, gdje će publika glasanjem izabrati najbolje radove.

Uz Varaždin, 14. Tjedan smijeha održava se diljem Varaždinske županije, a točan raspored predstava bit će objavljen naknadno.

Podršku održavanju najposjećenijeg i najvećeg festivala u Hrvatskoj dali su zamjenica župana Silvija Zagorec, zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković i intendantica HNK u Varaždinu Senka Bulić.

Ulaznice su u prodaji od danas na blagajni HNK u Varaždinu koja radi od 10 do 12, te od 18 do 19 sati i 30 minuta, zatim na prodajnim mjestima u Suvenirnici Varaždin, Optici Ghetaldus i na Tisak Media kioscima, te putem interneta u sustavu Entrio.hr.

 

 

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    LAG Sjeverozapad objavio već treći natječaj za Tip operacije 6.3.

    Lokalna akcijska grupa  Sjeverozapad objavila je 2. ožujka novi, već treći natječaj za provedbu  Tipa operacije Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.   -Za ovaj LAG natječaj namijenjeno je 90 tisuća eura, što će biti dostatno za šest projekata obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva ili samoopskrbnih poljoprivrednih gospodarstava s područja našeg LAG-a, ekonomske veličine od 2.000 do 7.999 eura. Potpora malim poljoprivrednih gospodarstvima će i ovoga puta biti dodijeljena u obliku bespovratnih financijskih […]

    today03/03/2023 69

    0%