play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Uređenje ulica i javne rasvjete u Varaždinu tijekom zimskih mjeseci

Tijekom zimskih mjeseci nastavljeni su u Varaždinu radovi na uređenju javne rasvjete i pojedinih ulica. Radovi su ugovoreni u kunskih iznosima a u nastavku donosimo pregled obavljenih radova: Završeni su radovi na izgradnji javne rasvjete u Ulici Zelengaj u Donje Kućanu od kućnog broja 114 do nogometnog igrališta NK Zelengaj. Vrijednost ugovora je 224.890,00 kn (sa PDV-om), a radove je izvela Zajednica ponuditelja: ELCON d.o.o. Varaždin, MARS d.o.o. Varaždin i IZGRADNJA-KRAŠ d.o.o. Varaždin. Ukupno je postavljeno 12 rasvjetnih tijela – energetski učinkovite LED svjetiljke.  Tijekom izvođenja radova bilo je omogućeno normalno prometovanje prometnicom.

Novih 5 rasvjetnih tijela s LED učinkovitim svjetiljkama postavljeno je u Dravskoj poljani, a vrijednost radova bila je 84 tisuća kuna. U vrijednosti 399.452 kune Završeni su radovi na izgradnji javne rasvjete i DTK mreže u novoj ulici južno od Jurkovićeve ulice u Varaždinu. Postavljeno je 11 rasvjetnih tijela s LED svjetiljkama. U vrijednosti 68 tisuća kuna postavljena je nova javna rasvjeta s dvadeset učinkovitih LED svjetiljki u dijelu Harambašićeve ulice. Novom rasvjetom dodatno su rasvijetljeni pristupi polupodzemnim kontejnerima za smeće kao i dječje igralište koje će ove godine također biti kompletno uređeno. Navedene radove je izvela Zajednica ponuditelja: ELCON d.o.o. Varaždin, MARS d.o.o. Varaždin i IZGRADNJA-KRAŠ d.o.o.

Istovremeno, izvodili su se i građevinski radovi. Tako je pred završetkom uređenje Ulice južno od Jurkovićeve, ukupne duljine oko 260 m. Radove je izvodila Niskogranja Huđek, a ugovorena vrijednost radova 500 tisuća kuna. Izvedeni radovi na izgradnji prometnih površina (kolnik i nogostup) u makadamu, te oborinska odvodnja. Završeni su radovi na izvanrednom održavanju Odvojka Zagrebačke ulice, u Varaždinu u dužini od 290 metara. Tvrtka Colas je u vrijednosti 613 tisuća kuna obavila rekonstrukciju kolnika, odvodnju oborinskih voda te asfaltiranje, a uskoro će biti izvedena i prometna signalizacija.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Uspješno provedena sanacija divljih deponija na području Općine Trnovec Bartolovečki

    Općina Trnovec Bartolovečki nedavno je završila drugu fazu sanacija divljih deponija, pri čemu je najveća deponija na tom području temeljito sanirana. Procijenjena vrijednost i obim otpada na toj lokaciji iznosili su 11 tisuća tona, uključujući komunalni, građevinski i ostali otpad. Investicija je sufinancirana sredstvima Fonda za zaštitu okoliša. Procijenjena vrijednost je bila daleko veća, ali sa zadovoljstvom mogu reći da je na natječaju ugovorena cijena od 105 tisuća eura, od […]

    today23/06/2023 59

    0%