play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Tradicionalan prijem za novinare, snimatelje i druge djelatnike medijskih kuća u Županijskoj palači

Za novinare, snimatelje i sve druge djelatnike medijskih kuća danas je župan Varaždinske županije Anđelko Stričak sa zamjenicom Silvijom Zagorec, predsjednikom Županijske skupštine dr. sc. Josipom Križanićem, potpredsjednikom Skupštine Željkom Posavcem i pročelnicima priredio već tradicionalan prijem u atriju Županijske palače.

Župan Stričak zahvalio je na suradnji tijekom 2022. godine.

– Zahvaljujem na dobroj i profesionalnoj suradnji, za koju možemo reći da je bila i intenzivna. O tome govori podatak da smo tijekom prošle godine pripremili oko 550 priopćenja koja su se odnosila na projekte, programe, obljetnice, manifestacije, donatorske akcije i druga događanja na području županije, a uz to i oko 300 priopćenja vezana uz epidemiju koronavirusa. Odgovorili smo i na 72 vaša upita pisanim putem, a tome treba pribrojiti i više intervjua, tako da, kad sve zbrojimo, dolazimo do podatka da smo bili više od tisuću puta u kontaktu. Hvala što na vrijeme i korektno prenosite sve informacije bitne za naše građane, koji su zahvaljujući tome upoznati s javnim pozivima i natječajima, od onih za stipendije i prijevoz, pa do natječaja za udruge i poljoprivrednike, kao i sa svim drugim aktivnostima koje se financiraju iz proračuna. Svima vam želim sretnu 2023. godinu uz puno uspjeha, sreće i zdravlja – istaknuo je župan Stričak.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Učenička zadruga „Sunce“ Gospodarske škole Varaždin pobjednik 27. smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije

      Između 26 osnovnih i srednjih škola s područja Varaždinske županije, čije učeničke zadruge su se danas predstavile na XXVII. smotri učeničkih zadruga Varaždinske županije održanoj u Gospodarskoj školi Varaždin prvo mjesto odnijela je učenička zadruga škole domaćina „Sunce“. Drugo mjesto pripalo je Učeničkoj zadruzi „Jabuka“ OŠ Martijanec, dok su treće mjesto osvojili članovi Učeničkoj zadruzi „Jurek“ iz Osnovne škole Sveti Đurđ. Ujedno održan je i 9. sajam vježbeničkih tvrtki […]

    today03/05/2024 2

    0%