play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Vinica isplatila božićnice umirovljenicima

Odlukom općinskog načelnika, dr.sc. Branimira Štimeca, prof., Općina Vinica i ove godine povodom božićnih blagdana isplatila je jednokratne novčane potpore umirovljenicima s područja Općine Vinica u iznosu od 200,00 kuna.

Pravo na potporu ostvarili su umirovljenici čija je ukupna mirovina (hrvatska i inozemna) niža od 2.000,00 kuna, nezaposlene osobe starije od 50 godina koje su prijavljene Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i to minimalno 30 dana te osobe koje primaju naknadu za tuđu pomoć i njegu i nemaju drugih prihoda. Isplaćeno je 126 potpora.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Nakon dugih 17 godina i posljednja ulica u naselju Trnovec Bartolovečki dobiva kanalizacijsku mrežu

    U gotovo svim naseljima na području Općine Trnovec Bartolovečki priprema se ili realizira neki važan projekt, a jedna od najznačajnijih investicija koje su trenutno u tijeku zasigurno je ona u naselju Trnovec u kojem će nakon dugih 17 godina konačno biti izgrađena kompletna kanalizacijska mreža. Naglašeno je to u utorak prilikom svečanog otvorenja radova u Ulici Vladimira Nazora, posljednjoj u naselju Trnovec koja nema kanalizaciju. No, to će se uskoro […]

    today19/10/2022 82

    0%