play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

SDP Varaždinske županije: „Tražimo da građani budu u centru lokalnih politika!“

Članovi SDP-a Varaždinske županije zalažu se za najbolju moguću zdravstvenu skrb za građane Varaždinske županije te poručuju svima odgovornima da se kod donošenja izmjena Zakona o zdravstvu te izmjena Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju vode interesima građana, a ne uskim političkim interesima. Istaknuto je to na posljednjoj sjednici Županijskog odbora SDP-a Varaždinske županije koji je uz raspravu o važnim zdravstvenim pitanjima ujedno dao apsolutnu podršku gradonačelniku Varaždina Nevenu Bosilju i njegovom zamjeniku Miroslavu Markoviću u smjeru u kojem vode grad Varaždin. Naime, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj u kratkim je crtama iznio smjer razvoja Varaždina u sljedećoj godini te najavio predlaganje proračuna, koji za cilj ima riješiti mnogobrojne probleme, uključujući i problem varaždinskih bala.

-Članovi odbora podržali su rad gradonačelnika Bosilja i zamjenika Markovića te najavili da će SDP-ovi vijećnici biti izrazito konstruktivni kod predlaganja projekata i donošenja proračuna u svojim lokalnim sredinama. Kvalitetan proračun je proračun koji je razvojan, socijalno održiv i ide u korist naših sugrađana – potvrdila je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora.  Ujedno je najavila i inicijativu u Skupštini Varaždinske županije.

 

-Klub vijećnika SDP-a u Županijskoj skupštini će inicirati tematsku sjednicu na temu zdravstva, posebno s naglaskom na prelazak naših bolnica pod upravu države. Na kraju sjednice najavljena je i Izborna konvencija Foruma žena SDP-a Varaždinske županije, koja će se održati u prosincu – najavila je Antolić Vupora.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Prijava protiv 28-ogodišnjaka zbog posjedovanja droge

    U srijedu oko 19 sati i 40 minuta u mjestu Ljubeščica, u redovitoj kontroli prometa od strane policijskih službenika, zaustavljen je osobnim automobil kojim je upravljao 28-godišnjak. Tijekom vršenja nadzora od strane policijskih službenika na sjedištu vozila uočena je torba iz koje se nazirala prozirna PVC vrećica sa sadržajem materije nalik na marihuanu. Kako su iz uočenog postojale osnove sumnja da 28-godišnjak u vozilu posjeduje i prevozi nedozvoljene opojne supstance […]

    today28/07/2023 42

    0%