play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Održan prijem za osmero najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika varaždinskih osnovnih škola

U Gradskoj vijećnici Grada Varaždina održan je prijem za osmero najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika varaždinskih osnovnih škola koji su za svoj rad, mentorstvo, objavu stručnih članaka, literature, izniman doprinos u unapređenju obrazovanja, vođenju i realizaciji međunarodnih projekata primili priznanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada 2022. godine.

Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika na temelju Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih djelatnika izabralo je ukupno 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022., među kojima je osmero iz Varaždina. Nagrađeni odgojno-obrazovni djelatnici, nastavnici i učitelji iz Varaždina su: Zoran Hercigonja, Željka Hutinski, Ljiljana Inkret-Martinčević, Ivica Kolarić, Tea Pavičić-Zajec, Tamara Ređep, Rosana Štrocinger i Sonja Tušek-Podobnik.

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Miroslav Marković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Danijela Vusić čestitali su nagrađenima na dobivenom priznanju od strane Ministarstva te im zahvalili što svojim znanjem, trudom i zalaganjem svakodnevno rade na unapređenju rada škola i odgojno-obrazovnog sustava.

„Posebno mi je zadovoljstvo što smo danas održali prijem za osam učiteljica i učitelja iz varaždinskih osnovnih škola koji su nagrađeni od strane Ministarstva. Ovo je dokaz kako i Varaždin ima učiteljice i učitelje koji su najbolji i koji potiču izvrsnost i kod svojih učenika kroz različite segmente odgoja i obrazovanja kako bi naša djeca bila što uspješnija u ovom natjecateljskom društvu u kojem živimo. Potrebno je isticati upravo ovakve pozitivne vijesti i ne dozvoliti da nas negativne preplave i zaustave.“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Policija ponovo apelira: “Kad prodajete, nigdje ne upisujte CVC/CVV broj!”

    Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 19-godišnjaka da je prevaren pri prodaji preko internetskog oglasnika. On je prema prijavi, 12. svibnja, na internetskom oglasniku postavio oglas o prodaji nogometnih kopački za više stotina kuna. Na oglas mu se putem aplikacije za dopisivanje javila nepoznata osoba zainteresirana za kupnju kopački, te mu je osoba temeljem dogovora, poslala poveznicu na lažno kreiranu stranicu s logom jednog dostavnog poduzeća, dovodeći ga u […]

    today17/05/2022 55

    0%