play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Na veselje mještana i udruga: Društveni dom u Zamlaki uskoro u novom ruhu

S ciljem da se mještanima i udrugama osigura kvalitetna društvena infrastruktura koja će odgovarati njihovim potrebama, Općina Trnovec Bartolovečki uložila je značajna sredstva u uređenje Društvenog doma u Zamlaki. Trenutno su u tijeku radovi na unutarnjem uređenju Društvenog doma koji bi trebali završiti do kraja studenog ove godine čime će mještani i udruge dobiti adekvatne prostore za druženje i održavanje raznih manifestacija.

Načelnica Verica Vitković objasnila je kako se radovi odnose na kompletno postavljanje novih podnih obloga, novih pločica, radi se i kompletna zamjena elektroinstalacija, a postavljena je i nova LED rasvjeta. „Osim toga, rade se i spušteni stropovi. Trenutno se izvode završni radovi bojanja, kako bi investiciju što prije priveli kraju. Rok za završetak radova je 30. studenog, a dotad je ugovorena i nabava nove opreme” – rekla je Vitković.

Vrijednost investicije unutarnjeg uređenja Društvenog doma Zamlaka je 350.000 kuna i u potpunosti se financira iz proračuna Općine Trnovec Bartolovečki, dok vrijednost opreme iznosi 90.000 kuna za što je sredstva također osigurala Općina u svom proračunu.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Učenička zadruga „Sunce“ Gospodarske škole Varaždin pobjednik 27. smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije

      Između 26 osnovnih i srednjih škola s područja Varaždinske županije, čije učeničke zadruge su se danas predstavile na XXVII. smotri učeničkih zadruga Varaždinske županije održanoj u Gospodarskoj školi Varaždin prvo mjesto odnijela je učenička zadruga škole domaćina „Sunce“. Drugo mjesto pripalo je Učeničkoj zadruzi „Jabuka“ OŠ Martijanec, dok su treće mjesto osvojili članovi Učeničkoj zadruzi „Jurek“ iz Osnovne škole Sveti Đurđ. Ujedno održan je i 9. sajam vježbeničkih tvrtki […]

    today03/05/2024 3

    0%