play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji 44 nova slučaja zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 44 nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirano 137 osoba. Nije bilo preminulih od Covida-19.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 44 osobe, od kojih su tri osobe na respiratoru. Oporavilo se 50 osoba i broj aktivnih slučajeva je 1.035.

Cijepljenje će sljedeći tjedan biti organizirano u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije, u prostorima Epidemiološke djelatnosti u Ulici F. Galinca 3 u Varaždinu – zgrada Zavoda za hitnu medicinu, 3. kat. Svi zainteresirani građani cijepiti se mogu u utorak, srijedu i četvrtak od 8 do 12 sati.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Ocat od bobica bazge OPG-a Štefanec proglašen šampionom, proizvođačima iz županije čak devet medalja

    Varaždinska županija ima još jednog šampiona. Ocat od bobica bazge OPG-a Štefanec iz Maruševca proglašen je šampionom u kategoriji octova na 3. ocjenjivanju prehrambenih proizvoda prerade biljnog podrijetla u sklopu 7. Sajma zimnice i autohtonih proizvoda održanog u Zagrebu. Uz to su proizvođači iz županije osvojili još tri zlata, dva srebra i četiri bronce. „Doista veseli još jedan uspjeh naših poljoprivrednih proizvođača. Upućujemo čestitke OPG-u Štefanec, koji se devetu godinu […]

    today26/10/2021 37

    0%