play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji 73 nova slučaja zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 73 nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirana 201 osoba. Preminulo je sedam osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 173 osobe, od kojih je 12 osoba na respiratoru. Oporavilo se 457 osoba i broj aktivnih slučajeva je 3.063.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje organizira u Općoj bolnici Varaždin u dvorani 1 u podrumu Kirurgije prema ovom rasporedu:

Utorak, 8. veljače – 8 do 13 sati;

Srijeda, 9. veljače – 13 do 18 sati i

Četvrtak, 10. veljače – 13 do 18 sati.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Najbolji KUD-ovi oduševili na 6. Županijskoj razglednici u Ludbregu, Nagrada za životno djelo Ani Rehvald iz Maruševca

    Najuspješnija kulturno-umjetnička društva iz Varaždinske županije predstavila su se u nedjelju u Ludbregu na 6. Županijskoj razglednici, koju je organizirala Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Varaždinske županije zajedno s domaćinima, KUD-om „Anka Ošpuh“ Ludbreg.  Na smotri, koja je održana pod pokroviteljstvom Varaždinske županije i Grada Ludbrega, nastupili su pobjednici županijskih smotri: Dramska skupina “Komedijaši” KUU Stažnjevec, Tamburaški sastav i ženska vokalna skupina KUD-a “MAK” Trnovec, Tamburaški sastav KUD-a Klaruš Maruševec, KUD Salinovec, […]

    today23/01/2024 15

    0%