play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Čestitka župana Stričaka i njegove zamjenice Silvije Zagorec povodom Božića

Uoči Božića je Županijska palača zasjala je u posebnom sjaju: na najvećem adventskom kalendaru na pročelju povijesne palače otkrivene su 24 slike koje su dječjih ruku djelo.

– Božić je duboko utkan u našoj tradiciji kao istinski obiteljski blagdan. Iza nas je još jedna izazovna godina koja nam je pokazala da su upravo obiteljske vrijednosti temelj našega društva, stoga ih trebamo njegovati i dalje prenositi našim mladima. Vrijeme u kojem slavimo Božić prilika je da činimo dobro, dijelimo suosjećanje i razumijevanje. Neka vaša srca ispuni radost Božića, a vaše domove mir, nada, veselje i ljubav – poželjeli su župan Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec svim žiteljima Varaždinske županije.

Podsjetimo da su autori slika koje krase adventski kalendar na Županijskoj palači varaždinski osnovnoškolci, učenici Centra za odgoj i obrazovanje te polaznici Društva Naša djeca Varaždin. Na taj način se Županija uključila u obilježavanje jubileja, 70. rođendana Društva Naša djeca, koje svih tih desetljeća okuplja najmlađe i potiče njihovu kreativnost na brojnim područjima.

 

Osim u pročelju palače, građani su u adventskoj čaroliji uživati mogli i u ukrašenom dvorištu Županijske palače, koje je time postalo omiljena kulisa za fotografiranje i snimanje vlastite razglednice te kreiranje nezaboravnih uspomena.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Učenička zadruga „Sunce“ Gospodarske škole Varaždin pobjednik 27. smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije

      Između 26 osnovnih i srednjih škola s područja Varaždinske županije, čije učeničke zadruge su se danas predstavile na XXVII. smotri učeničkih zadruga Varaždinske županije održanoj u Gospodarskoj školi Varaždin prvo mjesto odnijela je učenička zadruga škole domaćina „Sunce“. Drugo mjesto pripalo je Učeničkoj zadruzi „Jabuka“ OŠ Martijanec, dok su treće mjesto osvojili članovi Učeničkoj zadruzi „Jurek“ iz Osnovne škole Sveti Đurđ. Ujedno održan je i 9. sajam vježbeničkih tvrtki […]

    today03/05/2024 13 5 2

    0%