play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Posebna regulacija prometa uoči i na sam blagdan Svih svetih

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih, ovog se vikenda a posebno u ponedjeljak 1. studenoga očekuje veći broj vozila u blizini groblja Maruševec, stoga će biti uspostavljena privremena regulacija prometa u toj zoni.

Općina Maruševec i Uprava groblja u Maruševcu – Komunalno poduzeće Markom d.o.o., pozivaju vozače na poštivanje prometnih propisa. To se prije svega odnosi na brzinu kretanja za koju molimo vozače da prilagode stanju i uvjetima na cesti, te da kod parkiranja vozila pravilno koriste parkirališna mjesta na parkiralištu kod groblja i uz prometnice, da bi na taj način omogućili nesmetan prolaz pješacima.

Od petka, 29. listopada od 14 sati pa do 20 sati u ponedjeljak, 1. studenoga ove godine, temeljem Rješenja Policijske uprave Varaždinske uspostavlja se privremena regulacija prometa na lokalnoj, kao i na nerazvrstanim cestama u zoni groblja u Maruševcu, koje će i ove godine nadgledati službenici Policijske postaje Ivanec.

U tom će se vremenu dio ceste od raskrižja u Biljevcu iz pravca Čalinca i Kapelca do groblja odrediti za jednosmjerni promet u smjeru groblja, dok će se za odlazak s groblja koristiti cesta prema Maruševcu koja će također bit određena za jednosmjerni promet. Prilazna cesta iz smjera Bikovca prema groblju zadržava prometovanje u oba smjera, s time da se za odlazak s groblja u pravcu Maruševca preporučuje cesta koja je određena kao jednosmjerna.

Također, Općina Maruševec i Komunalno poduzeće MARKOM d.o.o. pozivaju sve vozače da poštuju prometne znakove koji će biti postavljeni od strane djelatnika komunalnog poduzeća radi privremene regulacije prometa u zoni groblja Maruševec, kao i da koriste parkirališta, vodeći računa da se nesmetano može ući i izaći s parkirališta.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Usluga upravljanja sortirnicom Varaždin

      Nakon što je završila izgradnja postrojenja za odvojeno prikupljanje otpada na lokaciji Motičnjak za koje je proveden probni rad te je ishođena uporabna dozvola, Grad Varaždin, temeljem obveza iz ugovora o financiranju izgradnje postrojenja EU sredstvima, provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima radi pokretanja postupka javne nabave: Usluga upravljanja Sortirnicom Varaždin na rok od 60 mjeseci. Prethodno savjetovanje je objavljeno u Elektroničkom oglasniku javne nabave i otvoreno je […]

    today11/11/2023 74

    0%