play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Novi singl i spot Borisa Novkovića “Moja djevojka”

Boris Novković je početak ovog tjedna obilježio je novim autorskim singlom “Moja djevojka”. Ovo je ujedno zadnji singl i spot prije izlaska njegovog novog studijskog albuma “Gori ulica” na kojem će se naći hitovi: “Dinamit”“Pun mjesec, ti i ja”“Moj grad bez ljudi”, naslovna “Gori ulica”“Moskva”, kao i posljednji “Ljeto je”, hit koji je dospio na vrhove top lista i dočarao nam bezbrižnu atmosferu mnogima omiljenog godišnjeg doba. U istom tonu je i novi hit “Moja djevojka”.

“Novi singl ‘Moja djevojka’ logičan je nastavak puta posutog laticama šarenog cvijeća, puta bezbrižnosti i sreće u ne tako bezbrižnom svijetu u kojem sada živimo. Sad već polako možete osjetiti atmosferu čitavog albuma koji bi usporedio s nadrealnim putovanjem u moj svijet čudesa, poput onog Alisinog iz bajki. Taj svijet i album, kao i ova pjesma, ispunjeni su kozmičkom ljubavi i pozitivom koja nam svima danas toliko treba. To je moj mali obol i otpor ovom sivom vremenu. Širite pozitivu kroz male stvari i ljudske geste; to je jedini način da učinimo svijet sutra boljim. Ono što zasadimo sada, jednom će niknuti”, objasnio je poetski Boris.
U novom spotu “Moja djevojka”, koji je režirao Raul Brzić, pojavljuje se i poznata voditeljica CMC televizije i Laganini FM-a, Edina Pršić Babić.
Novi studijski album “Gori ulica”, Borisa Novkovića na tržište izlazi u prvoj polovici studenog.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Ulaznice za varaždinske bazene vraćene na staro

    Zbog poskupljenja uzrokovanih prelaskom na euro i velikih inflatornih pritisaka na standard građana, gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj je zatražio od uprave Gradskih bazena vraćanje cijena ulaznica za građane na one koje su vrijedile do 31. prosinca prošle godine. Cijene ulaznice za korištenje varaždinskih gradskih bazena tako će od 1. veljače ove godine   biti vraćene na staro. Tako će primjerice sat vremena za odraslu osobu ponovo umjesto 3 stajati eura 2,40 eura, […]

    today19/01/2023 55

    0%