play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Na novomarofskom području je 101 prvašić

Na području Grada Novog Marofa ove školske godine u školu je krenuo 101 prvašić, u Područnoj školi u Remetincu razredni odjel prvoškolaca sastavljen je od 15 dječaka.

 

Od ove godine u Područnoj školi Remetinec za učenike prvog, drugog i trećeg razreda organiziran je i produženi boravak koji će prvoškolcima olakšati bržu prilagodbu na školsko okruženje.

Prvašiće i njihove roditelje razveselili su učenici drugoga razreda škole. Pod vodstvom učiteljice Lidije Vukalović uz igrokaz, pjesmu i recitacije te svečani program dočarali su dio onoga što su naučili protekle nastavne godine kad su i oni bili prvašići.

 

Gradonačelnik Novoga Marofa i saborski zastupnik Siniša Jenkač poželio je školarcima puno uspjeha u novoj školskoj godini, a toplu dobrodošlicu za prvašiće i njihove roditelje uputio je i ravnatelj škole Anđelko Bošnjak koji je poručio roditeljima kako su im svi djelatnici u školi uvijek na raspolaganju u cilju dobre obostrane suradnje.

Voditelj Područne škole Nikica Piskač naglasio je da su se tijekom svečanog programa mogli uvjeriti kako u školi vlada veselje i zadovoljstvo koje proizlazi iz međusobne suradnje, a učiteljica Ivanku Kereži srdačno je pozdravila svoje prvašiće i njihove roditelje.

 

Župnik Josip Pavlek pozvao je roditelje i djecu na svetu misu povodom nove školske i vjeronaučne godine koja će se održati 19. rujna 2021. u 11 sati u župnoj crkvi Blažene Djevice Marije Kraljice sv. Krunice.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Regija

    Učenička zadruga „Sunce“ Gospodarske škole Varaždin pobjednik 27. smotre učeničkih zadruga Varaždinske županije

      Između 26 osnovnih i srednjih škola s područja Varaždinske županije, čije učeničke zadruge su se danas predstavile na XXVII. smotri učeničkih zadruga Varaždinske županije održanoj u Gospodarskoj školi Varaždin prvo mjesto odnijela je učenička zadruga škole domaćina „Sunce“. Drugo mjesto pripalo je Učeničkoj zadruzi „Jabuka“ OŠ Martijanec, dok su treće mjesto osvojili članovi Učeničkoj zadruzi „Jurek“ iz Osnovne škole Sveti Đurđ. Ujedno održan je i 9. sajam vježbeničkih tvrtki […]

    today03/05/2024 3

    0%