play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Pjesnički bard Enes Kišević gost „Jezičca literature“

Udruga „Ritam Misli“ nastavlja organizirati mjesečne književne susrete na terasi kavane „Stara vaga“ na Trgu Matije Gupca u Varaždinu. Gost dvanaestog „Jezičca literature“ bit će bard hrvatske poezije, pjesnik i glumac Enes Kišević. Uz njega u Varaždin stižu i književnici Bosiljko Domazet, Darija Žilić, Marijan Grakalić i glazbenik Ismet Kurtović, dok će Enesove stihove kazivati i Asja Kišević.

 

Događaj će se održati na otvorenom, na vanjskoj terasi kavane Stara vaga u utorak, 8. lipnja s početkom u 19 sati. Moderatori su pjesnici Ljubica Ribić i Milan Novak.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Na jubilarnom 25. izdanju više od 200 glazbenih programa

    Ovogodišnji, jubilarni, 25. Špancirfest donosi više od 200 glazbenih programa, na dvije veće i nekoliko manjih pozornica te na ulicama i trgovima cijele povijesne jezgre. Na PAN pozornici Stari grad posjetitelje očekuje 12 koncerata u 8 dana, na Vili Bedeković powered by Kaufland 3 koncerta, svakog dana će se svirati u Food&Party zoni na Starom gradu, zatim na Trgu Miljenka Stančića, u Kreativnici u Uskoj ulici te glazbenoj kamperici na […]

    today20/07/2023 49

    0%