play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Nastavlja se „Zdrav pokret!“ – besplatno vježbanje za građane!

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina od ponedjeljka, 24. svibnja, od 19 do 20 sati, nastavlja s provođenjem sportsko-rekreacijskog programa „Zdrav pokret!“ te poziva Varaždinke i Varaždince na besplatno vježbanje.

Pandemija koronavirusa zaustavila je neke aktivnosti, a sada, čim je situacija to dopustila, nastavlja se besplatan program osmišljen da potakne građanstvo na bavljenje tjelesnom aktivnošću u svrhu poboljšanja kvalitete života. Rekreacijski treninzi i savjetovanje o zdravom načinu života odvijat će se na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, a u slučaju lošijeg vremena u dvorani ispod tribina Sportskog centra „Sloboda“. Program će voditi kineziolozi Marina i Tomislav, a odvijat će se, naravno, uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera.

Treninzi su namijenjeni i prilagođeni svima, od najmlađih do najstarijih, a sastoje se od vježbi zagrijavanja, stretchinga, vježbi snage vlastitim tijelom, hodanja, trčanja. Na trening je potrebno doći u sportskoj odjeći i obući.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Razno

    Novokom uskoro bogatiji za dva nova komunalna vozila

    Gradsko komunalno poduzeće Novokom uskoro će biti bogatije za dva nova specijalizirana vozila za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada na kućnom pragu vrijedna preko 2 milijuna kuna. Naime, direktor novomarofskog poduzeća Marinko Hođa i zamjenik predsjednika tvrtke Tehnix Željko Horvat u četvrtak su potpisali ugovor o nabavi novih komunalnih vozila koja će Novokomu omogućiti još bolje i uspješnije gospodarenje otpadom. Grad Novi Marof, kao i gradsko poduzeće Novokom već su sada […]

    today18/03/2022 80

    0%