play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

5 ideja kako napisati savršenu čestitku

Pisanje čestitki zabavan je i kreativan način da izrazite svoje misli i osjećaje prema voljenima u posebnim prigodama. Bilo da se radi o rođendanu, obljetnici, vjenčanju ili drugom važnom životnom događaju, dobro napisana čestitka daje poseban dojam onome za koga je namijenjena i zapravo je idealna prilika da svoje misli pretočite u napisane riječi.

 

Postoji mnogo načina i savjeta kako napisati najbolju čestitku. Donosimo one koji će vam pomoći da započnete.

 1. Počnite sa srdačnim pozdravom. Bilo da odaberete klasični Sretan rođendan ili nešto osobnije kao Čestitke na vašoj novoj avanturi, početak određuje ton ostatka čestitke.
 2. Podijelite posebno sjećanje, uspomenu ili internu šalu. Ovo je odličan način da pokažete primatelju kako ste povezani i kako mislite na njega na njegov posebni dan.
 3. Koristite opisni jezik. Umjesto Želim ti sretan rođendan, pokušajte nešto poput Neka tvoj rođendan bude vedar i sunčan kao dan kada smo se upoznali, ispunjen smijehom od sumraka do zore!”
 4. Budite kreativni sa svojim riječima. Igrajte se s različitim fontovima, veličinama i bojama kako bi čestitka izgledala vizualno ljepše. Ako niste slikarski tip, uvijek možete upotrijebiti mješavinu formalnog i neformalnog jezika ili uključiti stihove pjesme koje vas povezuje.
 5. Ne zaboravite uključiti osobni dodir. Ako je čestitka napisana na računalu, potpišite se rukom. Ako je moguće, napišite rukom cijeli tekst čestitke. Naizgled se radi o sitnici, ali definitivno čini čestitku posebnijom.

Kako bismo vam olakšali, donosimo i nekoliko primjera:

 • “Želim ti svu ljubav, sreću i tortu koju možeš pojesti na tvoj posebni dan. Sretan rođendan!”
 • “Čestitke na tvom velikom danu! Neka vam brak bude sladak i trajan poput ljubavi koju dijelite. Najljepše želje!
 • “Za još jednu godinu avanture, smijeha i stvaranja nezaboravnih uspomena. Sretan rođendan, dragi prijatelju!”
 • “Ulazite u novo i posebno razdoblje svojih života. Neka vam svaki dan bude ispunjen s ljubavlju, rastom i beskrajnim mogućnostima. Čestitke i najljepše želje za budućnost”

Možemo zaključiti kako je pisanje čestitki prekrasan i jedinstven način da u posebnim prigodama svojim voljenima pokažete koliko vam znače. Bilo da odaberete srdačan pozdrav, podijelite posebnu uspomenu, internu šalu ili jednostavno zaželite najljepše želje, vjerujemo kako nećete pogriješiti.

Pročitajte još:

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dnevnim bolnicama do smanjenja lista čekanja i broja dana hospitalizacije

  Prema izračunu Europskog društva za internističku onkologiju broj bolesnika s malignom bolesti će se do 2040. godine udvostručiti. Da već sada svjedočimo tom povećanju govori broj prijema kroz dnevnu bolnicu. I dok je 2015. godine u Općoj bolnici Varaždin u dnevnoj bolnici (opće internističke + imunologije, onkologije i hematologije) broj prijema bio 2.674, samo ove godine broj prijema iznosi 12.522. Stoga je od iznimne važnosti bilo ostvariti kvalitetnu zdravstvenu skrb […]

  today27/11/2023 5

  0%