play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

4 Tenora u pripremama za aktivno ljeto

Đani StipaničevMarko PecotićFilip Hozjak i Vladimir Garić sretni su što će napokon moći razveseliti svoju publiku jer su se zaželjeli glazbe, pjevanja i druženja. Standardni će repertoar arija, kancona i evergreena obogatiti iznenađenjima o kojima nam nisu previše htjeli govoriti jer bit će to prava glazbena čarolija. Nakon zagrebačkog, Tenori se raduju varaždinskom i solinskom koncertu. 

24. 6., Zagreb, Lisinski Atrium

U okviru programa “Lisinski Atrium – Otvoreni Lisinski” 4 Tenora održat će 24. 6. gala koncert na otvorenoj pozornici s početkom u 21 sat. Lisinski u njihovim srcima ima posebno mjesto jer su se tamo prvi put predstavili publici pa je zato odabran prigodan naziv koncerta “Torna a Lisinski” koji simbolizira povratak njihovim počecima i povratak Zagrebu, koji toliko vole.

2. 7., Varaždin, vila Bedeković

U vili Bedeković Tenori su još 2019. godine pokazali kakav doživljaj publici mogu dati – rasprodan koncert bio je šećer na kraju popularnog Špancirfesta. Predivne ih uspomene vežu uz sjever Hrvatske koji ih redovito iznenadi.

18. 7. Solin, Gradina

Tenorima ovo neće biti prvi put u Solinu. Prije dvije godine gledalište je solinske Gradine bilo prepuno i zato svi zajedno jedva čekaju ovaj koncertni niz.

Tenori uvijek nastoje odabrati povijesno značajne lokacije za svoje nastupe jer time glazbeni doživaljaj dobije dodatnu, onu kulturno-povijesnu dimenziju što svaki njihov koncert čini posebnom pričom.

Svi koncerti odvijaju se u okviru programa “Jer svirati se mora” koji provode Ministarstvo kulture i medija RH te Hrvatska glazbena unija. Organizatori i izvođači poštuju stroge epidemiološke mjere pa publika ne treba imati potvrdu o cijepljenju ili preboljenju bolesti COVID-19.

Uoči ovoga velikog dana, Đani Stipaničev otkrio nam je što mu je sve na duši i umu:

Ovaj put malo je reći da postoji uzbuđenje uoči koncerta na “novonormalnoj” sceni pred Lisinskim! Ne treba trošiti riječi zašto je tomu tako jer se iz svima znanih razloga umjetnici svih profila posljednjih 16 mjeseci osjećaju kao ptice u gnijezdu zavezanih krila.

Lisinski je opet taj poligon koji nam omogućuje ponovni uzlet i oslobođenje zarobljene duše. Kolegama i meni taj najveći hram hrvatske glazbe, pa makar ovaj put muzicirali onkraj njega, ima specijalno mjesto. Tu smo prije pet godina prvi put predstavili svoje ime i našu ideju o glazbi. Stoga nakon svih kilometara i prekrasnih koncerata u tom periodu red je da ponovno otvaranje glazbi bude na za nas posebnom mjestu.

Bit će to zasigurno večer u kojoj će se emocije teško kontrolirati jer znamo koliko značimo publici u Zagrebu te koliko predivnih momenata dugujemo upravo njoj!

Đani je dao najbolju pozivnicu za koncerte pa vas zato za početak očekujemo u velikom broju kod Lisinskog. Neka nas vrijeme posluži i neka nas maestralni glasovi uvedu na najbolji mogući način u ljetne mjesece i nadolazeće koncerte!

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Aktualna situacija oko koronavirusa u Varaždinskoj županiji

  U Varaždinskoj županiji tijekom 24 sata evidentirano je 44 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Broj novozaraženih u tjedan dana na 100.000 stanovnika je 217, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 371. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 65 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je 30 smješteno na lokaciji u Varaždinu, a 35 osoba se nalazi u Klenovniku. U jedinici intenzivnog liječenja nalazi se 6 osoba […]

  today23/03/2021 46

  0%