play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj uputio je čestitku intendantici HNK

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj uputio je čestitku intendantici, ansamblu HNK u Varaždinu i svima koji su pridonijeli uspjehu predstave „San Ivanjske noći“ i osvajanju prestižne nagrade Zlatni studio.

Poštovana gospođo,

cjelokupnom ansamblu Hrvatskog narodnog kazališta, svima koji su dali svoj doprinos uspjehu predstave „San Ivanjske noći“ te Vama osobno upućujem najiskrenije čestitke povodom osvajanja prestižne nagrade Zlatni studio u kategoriji „Najbolja kazališna predstava“.

Već na samoj premijeri oduševili su me strast, predanost i talent kojom je postavljena predstava i koji su vođeni iskustvom i znanjem Paola Magellija doveli do ovog značajnog priznanja. Imati kazalište koje je u stanju iznjedriti najbolju predstavu sezone velika je privilegija nas Varaždinaca koja donosi sjaj i ponos našem gradu – gradu koji s puno argumenata nosi epitet grada kulture.

Uvjeren sam kako će ta nagrada „Zlatni studio“ biti veliki motiv i poticaj da svi vi kojima „daske čine život“ ustrajete u novim projektima i novim predstavama. I dalje ću činiti sve što je u mojoj moći da HNK u Varaždinu ima uvjete u kojima se mogu stvoriti takva djela te se već sada veselim novim premijerama.

Uz poštovanje još jednom čestitam svima koji su pridonijeli ovom velikom uspjehu varaždinskog kazališta!

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sjednica Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije

  Inicijative građane vezane uz izgradnju podvožnjaka, odnosno turbo-rotora na području Grada Varaždina te aktivnosti i inicijative vezane uz početak nove školske godine, dio su tema o kojima su danas raspravljali članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije. Rasprava na desetoj sjednici Savjeta održanoj u Županijskoj palači bila je konstruktivna i sadržajna, napomenuo je predsjednik Savjeta dr. sc. Zvonimir Sabati. S obzirom da smo primili inicijative građana, uvrstili smo […]

  today24/07/2024 8

  0%