play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

2. Sportske igre u Zelendvoru

U subotu, 9. lipnja 2024. godine u organizaciji Dječjeg vrtića “Bambi” Petrijanec i Općine Petrijanec su održane su 2. Sportske igre u Zelendvoru.

Sudjelovali su vrtićarci iz podružnica: Petrijanec, Sračinec, Novi Marof i Ivanec u sljedećim kategorijama: utka 50 m, nogomet, skok u dalj, bacanje loptice, nošenje loptica, poligon i utrka biciklima. Igralište je za potrebe sportskih igara bilo organizirano po punktovima na kojima su djeca, prema vlastitom interesu, mogla sudjelovati a posebno su zanimljive bile igre roditelja i djece u parovima. Svi su bili vidno uzbuđeni, nasmijani, opremljeni sportskom opremom, rekvizitima i dobro pripremljenim grlima za navijanje. Park ispred Restorana Zelendvor u hladovini prigodnoj za ovo doba godine je bio preuređen u pravi sportski teren s mnoštvom rekvizita potrebnih za natjecanje.

Natjecatelji se nisu štedjeli kao ni navijači. Prvoplasirani su nagrađeni prigodnim diplomama a sva djeca koja su sudjelovala dobila su medalje. Za vrijeme natjecanja vladala je vedra i opuštena atmosfera, te je sve prošlo u fer i korektnoj borbi bez ozljeda.

– Hvala roditeljima što su uvijek uz nas i što podržavaju svaku našu inicijativu i manifestaciju koju organiziramo. Hvala i odgojiteljicama i timu Dječjeg vrtića “Bambi” na pomoći oko organizacije. Cilj ovakvih sportskih susreta je edukacija i razvijanje pozitivne atmosfere i afirmacije djece i mladeži u smjeru sporta i prijateljstva. Sudjelovanje na ovoj hvalevrijednoj manifestaciji djeci je bio veliki doživljaj. Vidimo se dogodine u novim igrama i izazovima – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Nakon najmlađih, njihovi roditelji, rekreativci i sportaši trčali su utrku duljine 1,5 km.

Rezultati utrke (M) na 1,5km:

Florijan Mihalić
Filip Pižeta
Marko Pavličević
Rezultati utrke (Ž) na 1,5km:

Julija Hohnjec
Jelena Hrženjak
Magdalena Vujasinović

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Politika

  Barbara Antolić Vupora: Situacija u varaždinskoj bolnici je alarmantna

  Situacija u varaždinskoj bolnici je alarmantna i došli smo u situaciju kad će liječnici morati birati koga će staviti na respirator, a tko će ostati bez aparata o kojemu mu ovisi život, istaknula je u četvrtak u priopćenju za javnost Barbara Antolić Vupora, SDP–ova saborska zastupnica i kandidatkinja za županicu Varaždinske županije. „ Uputila sam amandman Vladi da osiguraju 2 milijuna kuna za kupnju novih respiratora OB Varaždin, a vladajuću […]

  today22/04/2021 255 2

  0%