play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Orijentacijski klub „Varaždin“ sudjelovao u kampu za mlade u orijentacijskom trčanju

U završnici međunarodnog projekta CBC-ORENT II, Orijentacijski klub „Varaždin“ sudjelovao je u kampu za mlade u orijentacijskom trčanju, koji je održan od 24. do 27. lipnja u Parku prirode Papuk. Na kampu su sudjelovali juniori i kadeti iz Orijentacijskog kluba „Varaždin“ i mađarskog partnera Tajfutasert Pecs Alapitvany.

Ovaj četverodnevni trening kamp na Papuku bio je izuzetno koristan za sve sudionike jer su mladi orijentacisti izmjenjivali iskustva u tehnikama orijentiranja sa mađarskim kolegama. Zadnjeg dana kampa provedeno je natjecanje kako bi sudionici mogli iskušati svoje novo stečeno znanje, a prema rezultatima natjecanja može se zaključiti da su juniori i kadeti na natjecanju uložili svu svoju snagu i vještine kako bi se iskazali i bili spretniji od svojih kolega.

Sudjelovanjem na kampu i provedbom završnog natjecanja juniori i kadeti su uz postignute sportske uspjehe savladavanjem orijentacijskih staza i zadataka ostvarili veliko sportsko prijateljstvo.

Projektom CBC-ORIENT II ostvareni su ciljevi jačanja imidža i prepoznatljivosti orijentacije kao zelenog sporta s puno izazova i avantura, osigurana osnovna infrastruktura za organizaciju orijentacijskih događaja i aktivnosti, pružanje partnerske pripomoći pri organizaciji visokokvalitetnih orijentacijskih događaja poštujući načela zaštite okoliša, širenje temelja za dugoročno i održivo partnerstvo između hrvatskih i mađarskih orijentacijskih klubova u orijentacijskom sportu.

Orijentacijski klub „Varaždin“ upućuje zahvalu Orijentacijskom klubu „Sova“ iz Šećerana na istupanju orijentacijskih karata za provedbu kampa.

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Kultura

    U Varaždinu zapjevala Márta Sebestyén, mađarska folklorna pjevačica, dobitnica Grammyja

    Varaždin je jučer bio domaćin završnoj manifestaciji mađarskog predsjedanja Višegradskom skupinom te je na svečanom koncertu „U srcu Europe“ ugostio Mártu Sebestyén, mađarsku folklornu pjevačicu, skladateljicu i dobitnicu Grammyja, jednu od najpoznatijih mađarskih glazbenih zvijezda te njezin ansambl. Veleposlanik Republike Mađarske, Njegova Ekselencija Csaba Demcsák u svom je pozdravnom govoru istaknuo kako smo svjedoci vremena u kojoj nam je više nego ikad potrebno jedinstvo, razumijevanje i tolerancija među narodima i […]

    today28/06/2022 31

    0%