play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

13 osoba u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru, preminule su dvije osobe

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 212 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 494 osobe. Preminule su dvije osobe.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 150 pacijenata, od kojih je njih 13 u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

Oporavilo se 149 osoba i broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji je 1.238.

U prošlom tjednu je od Covida-19 oboljelo 1.245 osoba, što je porast od 35 posto u odnosu na prethodni tjedan. 14-dnevna incidencija na današnji dan je 1.380 novooboljelih na 100.000 stanovnika. Udio pozitivnih među svim testiranima je 42 posto.

Prošli tjedan je Zavod za javno zdravstvo cijepio 1.337 osoba, od kojih se prvi put cijepilo 715 osoba. Dom zdravlja je u subotu i nedjelju cijepio 1.091 osobu, među kojima je prvu dozu primilo 889 osoba, dok su liječnicima obiteljske medicine distribuirane 1.072 doze cjepiva. Time su prošli tjedan ukupno primijenjene 3.500 doza cjepiva, što je odličan pokazatelj da su se ljudi ipak odlučili na prva cijepljenja i da im je stalo da se ova pandemija stavi pod nadzor.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje cjepivima Moderna, Janssen – Johnson & Johnson i Pfizer organizira u Općoj bolnici Varaždin (dvorana 1 u podrumu Kirurgije – pokraj ORL ambulante) prema sljedećem rasporedu:

Srijeda, 10. studenoga – od 13 do 18 sati;

Četvrtak, 11. studenoga – od 13 do 18 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Objavljene kandidacijske zbirne liste za prijevremene izbore u Varaždinu, počinje izborna promidžba

  Gradsko izborno povjerenstvo Grada Varaždina sastavilo je i objavilo zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova Gradskog vijeća Grada Varaždina. Devet je kandidacijskih lista i to: Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Ivanom Čehokom, HDZ i HSU s nositeljem Damirom Habijanom, zatim HNS, HSLS, Laburisti i HSS Braće Radić s nositeljem Igorom Klopotanom, Hrvatski suverenisti s nositeljem Dominikom Klemenčićem, MOST s nositeljem Krunoslavom Vorihom, Reformisti i Umirovljenici s nositeljem […]

  today31/03/2023 7

  0%