Radio Megaton

19. Rujan 2020.
Flash Player is missing from your browser
Petak, 18 Listopad 2019

Za liječenje Ivana Kišića na humanitarnoj utrci grada anđela prikupljeno 33.200 kuna

Organizatori „1. humanitarne utrke grada anđela” - Atletski klub „Varaždin“, Grad Varaždin i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina danas su objavili službene informacije humanitarne utrke održane prošle subote. Prijavilo se 526 natjecatelja, a 466 sportaša, rekreativca i/ili građana je uplatilo startnine odnosno donacije koje su iznosile 50 kuna, dok su neki uplatili i više. Ukupan iznos prikupljenih sredstava je 33.200 kuna i namijenjen je liječenju Ivana Kišića, oboljelog od cerebralne paralize.

Važna je i informacija da žiro račun pri Zagrebačkoj banci (IBAN: HR6223600001502617718), namijenjen za ovu svrhu, ostaje otvoren do 31.10.2019. i moguće je uplatom sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji.

Organizatori iz AK „Varaždin“, Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina još jednom na nesebičnom činu zahvaljuju svim sudionicima utrke, sportskim klubovima koji su se uključili, kao i sponzorima: Čistoća, Gradska tržnica, Konto, Klesarstvo Baranašić, DVD „Biškupec“, PU varaždinska, cvjećarnica Letizia, Galerija Klarić, Muzej anđela, Vindija, Studentski centar Varaždin, Sefir, Keindl sport, Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije, Tila i krila, Biovitalis, Tiskara „Praxa“, udruge varaždinskih branitelja proistekle iz Domovinskog rata i Svjećarsko-medičarski obrt „Slavica“.

Humanitarna utrka grada anđela, na atraktivnoj 4,8 kilometara dugoj stazi, postat će tradicionalna, najavljuju inicijatori manifestacije - predsjednik Gradskog vijeća, Damir Habijan i predsjednik AK „Varaždin“, Josip Lacković, a javnost će pravodobno biti obaviještena o terminu održavanja humanitarne utrke te korisnicima, na taj način, prikupljenih sredstava.