Radio Megaton

19. Rujan 2020.
Flash Player is missing from your browser
Ponedjeljak, 17 Lipanj 2019

Uspješnu sezonu ŽOK Ivanec završio tradicionalnim druženjem na Odbojkaškoj noći

U restoranu „Vita“ u Ivancu u subotu, 15. lipnja je održana 3. Odbojkaška noć Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec. Sve je proteklo u znaku proslave još jedne rezultatski izrazito uspješne sezone koju su obilježile medalje osvojene na državnim (3. mjesto U11 i 5. mjesto U13) i regionalnim prvenstvima (3. mjesto U11 i 2. mjesto U13 i U15), kao i naslovi u međužupanijskim ligama u kategorijama U11 i U13 i osvajanje naslova 3. Nacionalne odbojkaške lige - Sjever.

Svi navedeni uspjesi kluba u sezoni 2018./2019. bili su velika motivacija da se okupi više od 150 članova kluba, igračica, roditelja i gostiju ŽOK-a Ivanec i da zajedno uz druženje, dodjelu zahvalnica zaslužnim podupirateljima kluba, priznanja najvatrenijim navijačima, izvlačenja nagrada za igračice kao i dodjelu poklona gostima, provedu cijelu noć u veselju i pjesmi.

Osim ivanečkih ljubitelja odbojke proslavi su prisustvovali i gosti iz Hrvatskog odbojkaškog saveza u „najjačem sastavu“: predsjednik Saveza Ante Baković, direktorica Saveza Valentina Biflin, stručni tajnik Saveza Frane Žanić, voditelj odbojkaške Regije sjever Željko Jurčević, kao i predsjednik Odbojkaškog saveza Varaždinske županije Josip Klein i tajnik Odbojkaškog saveza Varaždinske županije Mijo Pokos. Gostima su dodijeljeni pokloni u znak zahvale na pomoći u radu i dolasku na proslavu koje su im uručili predsjednik i dopredsjednik ŽOK Ivanec Vladimir Grudenić i Goran Habek.