play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Vinica isplaćuje po 200 kuna božićnice

Povodom božićnih blagdana,  u proračunu Općine Vinica i ove su godine osigurana financijska sredstva za isplatu jednokratnih potpora – božićnica našim umirovljenicima. Božićnice u iznosu od 200,00 kn isplatiti će se umirovljenicima čiji ukupni mirovinski prihodi (uključujući i inozemne)  ne prelaze iznos od 2.000,00 kn.

Pravo na isplatu potpore umirovljenici će ostvariti uz predočenje osobne iskaznice te zadnjeg odreska od mirovine ili izvoda s tekućeg računa iz kojeg je vidljiva uplata mirovinskih primanja.

Pravo na Božićnicu  ostvariti će i nezaposlene osobe starije od 50 godina s prebivalištem na području Općine Vinica,  prijavljene u evidenciju nezaposlenih  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dulje od 30 dana, a koje nemaju drugih primanja i nisu korisnici zajamčene minimalne naknade. Za ostvarivanje prava  potrebno je osim osobne iskaznice, dostaviti i potvrdu Zavoda za zapošljavanje.

Božićnica će biti na temelju rješenja ili uplatnice, isplaćena i odraslim  osobama  koje ostvaruju pravo na tuđu pomoć i njegu kao jedini prihod.

Jednokratne potpore – božićnice isplaćivati će se u prostorijama Općine Vinica od 20.-22. prosinca (ponedjeljak – srijeda) 2021. godine u vremenu od 12,00 – 14,00 sati, uz primjenu svih epidemioloških mjera te predočenje EU digitalne COVID putovnice ili negativnog nalaza pcr-testa ne starijeg od 24 sata.

 

Nove vijesti

  • PLAYLISTA
  • Varaždin

    Tradicionalni prijem članova Društva distrofičara povodom uskrsnih blagdana

    Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u četvrtak su u dvorištu novoobnovljene Gradske vijećnice primili predsjednika i članove Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina. Već tradicionalno, članovi Društva distrofičara, gradonačelniku i predsjedniku Vijeća su, uz simboličan poklon ukrasnih pisanica koje sami izrađuju, čestitali blagdan Uskrsa. Članovi Društva distrofičara tako su imali priliku prvi ući u dvorište […]

    today28/03/2024 2

    0%