Radio Megaton

17. Studeni 2019.
Flash Player is missing from your browser
Srijeda, 19 Lipanj 2019

Bira se "Najlepši varaždinski vrtek"

Varaždinski „Parkovi“ će i ove godine izabrati najljepšu gradsku okućnicu i vrt. Natječaj  „Najlepši varaždinski vrtek“ je otvoren, a cilj je nagraditi Varaždince zaljubljene u vrtlarenje i tako motivirati i ostale sugrađane da urede okućnice i balkone. U natjecanju mogu sudjelovati svi građani Varaždina, čija se okućnica ili balkon nalaze na gradskom području. Za pobjedu je potrebno ispuniti višestruke kriterije - kreativnost i originalnost rješenja, funkcionalnost površine, ostvareni ugođaj prostora, višegodišnji trud i stalnost uređivanja, usklađenost s okolnim prostorom i objektom, urednost, zdravo bilje, korištene biljne vrste i njihova kombinacija i korištenje dodatnih elemenata u uređenju. Kreator najljepše okućnice osvaja poklon bon u vrijednosti 1000 kuna, a nagrađeni će biti i drugoplasirani sa 500 kuna, dok  treće mjesto nosi 300 kuna. Najljepše uređeni vrtek svom će vlasniku donijeti pak 500 kuna, drugo mjesto 300, a treće 200 kuna. Prijava se šalje na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 15. srpnja.

 

 

UPUTE ZA PRIJAVITELJE NA JAVNI NATJEČAJ

„Najlepši varaždinski vrtek“

Predmet javnog natječaja: Cilj nam je nagraditi naše sugrađane, zaljubljenike u vrtlarenje, i motivirati ostale Varaždince da što ljepše i maštovitije urede svoje okućnice i balkone.

Pravo sudjelovanja: Pravo na natjecanje imaju svi građani čija okućnica ili balkon se nalaze na području Varaždina. 

Kriteriji za ocjenu:

Prilikom ocjenjivanja najbolje uređene okućnice/balkona primjenjivat će se slijedeći kriteriji: kreativnost i originalnost rješenja, funkcionalnost površine, ostvareni ugođaj prostora, višegodišnji trud i stalnost uređivanja, usklađenost s okolnim prostorom i objektom, urednost, zdravo bilje, korištene biljne vrste i njihova kombinacija i korištenje dodatnih elemenata u uređenju (npr. staze, ograde, vrtna oprema..).

Prijava: Prijava mora sadržavati sljedeće dijelove i priloge: kategorija za koju se prijavljuje (balkon ili okućnica), ime i prezime osobe koja je vlasnik, fotografiju vrta ili balkona (maksimalno 3 fotografije, ne veće od 1 MB u .jpg odnosno .jpeg formatu).

Prijava se šalje na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 15.7.2019. godine.

Prijavitelj prljavom na natječaj pristaje da se njegovi osobni podaci koje je dostavio u prijavu na natječaj i fotografije koriste u promotivne svrhe vezane uz ovaj natječaj. Prijavom na natječaj smatra se da su sudionici natječaja upoznati s pravilima natječaja, da su suglasni s njima i da se odriču prava na žalbu i na naknadu za korištenje njihovih fotografija ili fotografija njihovih okućnica ili balkona. Sudionici prijavom potvrđuju sudjelovanje u natječaju, jamče ispravnost i točnost dostavljenih podataka, da su fotografije koje nam šalju izrađene ove godine i da su oni autori dostavljenih fotografija.

Na temelju pregleda prijava i obilaska prijavljenih okućnica i balkona stručno povjerenstvo Parkova će odabrati najbolje okućnice i balkone. Odluka o odabiru najboljih okućnica i balkona objavit će se na www.parkovi.com i u medijima, i to u roku od 15 dana od isteka roka za prijavu na natječaj.

Nagrade za najbolju okućnicu:

1.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 1.000,00 Kn (tisuću kuna) 

2.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 500,00 Kn (petsto kuna) 

3.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 300,00 Kn (tristo kuna) 

Nagrade za najbolji balkon:

1.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 500,00 Kn (petsto kuna) 

2.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 300,00 Kn (tristo kuna) 

3.mjesto: poklon bon u Gradskoj vrtlariji Parkova u vrijednosti od 200,00 Kn (dvjesto kuna) 

Poklon bonovi moći će se iskoristiti do 31.12.2019.godine u Gradskoj vrtlariji, G. Krkleca 1, 42000 Varaždin.