Radio Megaton

24. Svibanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Utorak, 14 Kolovoz 2018

Megaton sviraj i španciraj - pravilnik igre

PRAVILNIK igre projekta "Megaton sviraj i španciraj"

 

Igra se realizira od petka 17. kolovoza 2018. do ponedjeljka 27. kolovoza 2018.

 

U Igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 godina, a ne mogu djelatnici Radija Megaton i članovi njihovih užih obitelji.

 

Sudjelovati ne mogu osobe koje su osvojile nagradu u programu Radija Megaton u razdoblju od devedeset dana prije datuma 17.08.2018.

 

Za sudjelovanje u Igri osoba se može prijaviti samo jednom.

 

Za sudjelovanje u Igri potrebno je fotografirati se u Megaton Instagram okviru koji će se u razdoblju od 17.08. do 26.08.2018. u vremenu od 10 do 21 sat nalaziti u Gajevoj ulici 10 u Varaždinu, Varaždinska kuća – lokacija Radija Megaton na Špancirfestu.

 

Fotografiju je potrebno objaviti na Instagramu uz #megatonfamily.

 

Fotografije će ocijenjivati tročlani žiri, a rezultati će biti objavljeni uživo u eteru Radija Megaton 27. kolovoza 2018. godine nakon 13 sati.

 

Pošiljatelja najljepše/najkreativnije fotografije prema izboru žirija, Radio Megaton nagrađuje dočekom Nove 2019. godine u Sarajevu za dvije osobe.

 

Nagrada uključuje paket aranžman dočeka Nove godine za dvije osobe u Sarajevu od 29.12.2018. do 01.01.2019. u organizaciji putničke agencije.

 

U nagradu ulazi putovanje autobusom, razgled Sarajeva i okolice uz turističkog pratitelja i lokalnog turističkog vodiča, 3 noćenja s doručkom u hotelu te novogodišnju večeru.

 

Nagrada nije prenosiva i može ju realizirati isključivo osoba koja je osvojila nagradu.

 

Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

 

Sve osobe koje sudjeluju u Igri suglasne su da se njihove fotografije i podaci (ime, prezime, mjesto odakle su) javno objave u programu Radija, u tiskanim i elektroničkim medijima, te društvenim mrežama u promotivne svrhe Radija Megaton.

 

Objavom na društenim mrežama, podatke koje dajete javni su te podliježu pravilima definiranim od strane društenih mreža. Nagrađena osoba suglasna je da će se njeni dobiveni podaci, po realizaciji Igre, čuvati na neodređeno vrijeme u prostorima organizatora Igre u svrhu evidencije organizatora.

Svojim sudjelovanjem u Igri prihvaćate uvjete definirane ovim Pravilnikom.

Detalji Igre javno su dostupni na internetskoj stranici Radija Megaton www.radiomegaton.hr ili na mjestu provođenja Igre.