Radio Megaton

22. Travanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Ponedjeljak, 19 Ožujak 2018

Dođite na javnu raspravu o budućnosti Špancirfesta

Ove godine slavi se 20. obljetnica Špancirfesta, jednog od najpopularnijih, najraznolikijih i najuspješnijih festivala u Hrvatskoj, koji je postao simbolom Varaždina. Špancirfest je izrastao iz želje da se posjetiteljima Varaždina predstavi otvoren, bogat, kreativan i veseli duh Varaždina, kroz jednako takav, veseli festival. Špancirfest se u proteklih 19 izdanja mijenjao, rastao, prilagođavao se i svake godine sebe definirao, a ta stalna spremnost na promjene osigurala mu je kontinuirani rast u kvaliteti, ponudi sadržaja i posjećenosti.

Kako bi 20. godišnjicu proslavili na najbolji mogući način te odredili kojim će putem Špancirfest krenuti u budućnosti, organizatori su se odlučili za mišljenje, prijedloge i ideje pitati i sve građanke i građane Varaždina, odnosno prijatelje festivala.

Na javni anketni upitnik dobiveni su brojni odgovori, a sljedeći korak u promišljanju budućnosti Špancirfesta bit će javna rasprava koja će biti održana u četvrtak, 22. ožujka u 18 sati u palači Herzer na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

U javnoj raspravi sudjelovat će predstavnici Grada Varaždina i Turističke zajednice grada Varaždina, te se pozivaju građani da se pridruže u promišljanju budućnosti Špancirfesta.