Radio Megaton

16. Siječanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Subota, 30 Prosinac 2017

Obnovljen krov vrtića u Gortanovoj

Posljednjeg radnog dana u ovoj godini gradonačelnik Ivan Čehok je sa suradnicima obišao dječji vrtić Gortanova u kojem su nedavno, prije roka, završeni radovi na izolaciji i obnovi krova koji je prokišnjavao.

Izolacijski materijal - kamenu vunu za 1300 kvadratnih metara krova donirala je tvrtka Knauf Insulation, a radovi su obavljeni i prije roka u vrijeme kada su u objektu boravila djeca. Obnovom krova vrtića u Gortanovoj najavljen je veći projekt eneretske obnove svih vrtića pa je gradonačelnik tom prigodom izjavio: Ovo je početak obnove svih gradskih objekata, a Grad je započeo s obnovom ovog vrtića jer je tu situacija bila najkritičnija, budući da je krov prokišnjavao. Natječaj se priprema za još tri vrtićka objekta koji idu u sklopu programa eneregtske učinkovitosti i to bi trebalo biti vani sljedeći mjesec. Radi se objektima Trakošćanska, Dravska i Kozarčeva, ali ići će se u rekonstrukciju, dogradnju i poboljšanje uvjeta u svih osam objekata gradskih dječjih vrtića. 

Izvođačima radova, donatoru i svima koji su sudjelovali u ovom, hvalevrijednom projektu od kojeg će najviše koristi imati djeca i njihovi roditelji zahvalila je ravnateljica vrtća Jasenka Husnjak.