Radio Megaton

16. Siječanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Petak, 22 Prosinac 2017

Krstičević i Medved posjetili Varaždin

Povodom obilježavanja 25. godišnjice osnutka 7. gardijske brigade „PUMA“, danas je u kapelici Sv. Juraja u Optujskoj upriličeno polaganje vijenaca.

Događaju su prisustvovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević, ministar branitelja Tomo Medved, župan Varaždinske županije Radimir Čačić, gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok, saborski zastupnik Anđelko Stričak, te pripadnici Puma, branitelji i obitelji stradalih branitelja. Ministar Krstičević čestitao je 25 godina ustrojavanja 7. gardijske brigade Puma. „Dolazak Puma u Varaždin je u funkciji sigurnosti i u funkciji pomoći lokalnom stanovništvu, imamo potporu i od Grada Varaždina i Varaždinske županije“ – zaključio je ministar Krstičević. Ministar branitelja Tomo Medved istaknuo je pak kako je ovo prilika da se zahvali obiteljima 91 branitelja koji su dali svoj život za obranu domovine te svim preživjelim braniteljima. Saborski zastupnik Anđelko Stričak napomenuo je kako on uvijek ističe kako moramo biti zahvalni za sav doprinos koji su branitelji dali u obrani republike Hrvatske.

Obilježavanje 25. godišnjice osnutka 7. gardijske brigade „PUMA“ nastavlja se i sutra, 23. prosinca, kada će se održati koncert za mlade „Varaždinske rock snage za „PUME“ na Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“ HNK Varaždin s početkom u 21 sat.