Radio Megaton

16. Siječanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Petak, 15 Prosinac 2017

Raspisan natječaj za najuređeniji poslovni prostor u povijesnoj jezgri

Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove godine biraju najoriginalniji božićni izlog ili najatraktivnije uređenu površinu ispred poslovnog prostora u povijesnoj jezgri, a autori tri najljepša božićna izloga ili najljepše uređenih površina ispred poslovnog prostora, bit će nagrađeni s ukupno 6.000 kuna. Pobjednik natječaja bit će nagrađen s 3.000 kuna, drugoplasirani s 2.000 kuna, a trećeplasirani s 1.000 kuna.

Bliži nam se Božić, blagdanska atmosfera već vlada gradom, a da bi se dodatno naglasio blagdanski ugođaj u prekrasnoj povijesnoj jezgri, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina i ove godine raspisali su Natječaj za adventsko uređenje površina ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri ili najoriginalnije uređenje božićnog izloga. Na natječaj se mogu javiti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora iz povijesne jezgre koji su u funkciji, a tema je  - Božić. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do kraja manifestacije Advent u Varaždinu, do 7. siječnja 2018.

Najoriginalnije i najatraktivnije uređene izloge ili površine ispred poslovnog prostora izabrat će ocjenjivački sud koji će se sastojati od predstavnika Grada Varaždina, Turističke zajednice grada Varaždina i Galerijskog centra. Natječaj će trajati do 20. prosinca, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina, radnim danom od 8 do 16 sati, ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  Odabir najljepšeg božićnog izloga ili površine ispred poslovnog prostora održat će se 21. prosinca.