Radio Megaton

20. Veljača 2020.
Flash Player is missing from your browser
Ponedjeljak, 08 Travanj 2019

Prijem za brončanog Garibovića

Osvajača ekipne brončane medalje na Europskom prvenstvu u karateu, Varaždinca Enesa Garibovića u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina primio je gradonačelnik Ivan Čehok.

Bila je to prilika da najboljem varaždinskom sportašu gradonačelnik čestita na joj jednom velikom međunarodnom uspjehu. „Enes je vrhunski sportaš, pravi sportski dragulj, ali i sjajna osoba zato se ponosimo njegovim uspjesima“ – naglasio je gradonačelnik. Zajedno s njim bio je i njegov otac i trener Esad Garibović koji je zahvalio gradonačelniku i Gradu Varaždinu što brinu o razvoju sportaša od njegovih najranijih dana. Čestitkama su se priključili i pročelnica Draženka Dević i Marinko Šipoš te Patrik Košćak, glavni tajnik Zajednice športskih udruga Grada Varaždina.

Za kraj još jednom napomenimo kako je varaždinski karatist Enes Garibović osvojio ekipnu broncu s reprezentacijom na 54. Europskom prvenstvu u karateu, održanom krajem ožujka u Španjolskoj. Enes karate trenira od malih nogu, a u veljači je proglašen za najboljeg sportaša Grada Varaždina u 2018. godini. Trenutno se priprema za 2020. godinu i Olimpijske igre.