Radio Megaton

18. Kolovoz 2019.
Flash Player is missing from your browser
Ponedjeljak, 14 Siječanj 2019

Krenula malonogometna uzbuđenja u Vidovcu

Započela su malonogometna uzbuđenja na Pan Givova kupu u Vidovcu. U subotu, 13. i u nedjelju, 14. siječnja, odigrani su susreti u seniorskoj, veteranskoj i juniorskoj konkurenciji.

U subotu se u veteranskoj konkurenciji istaknula momčad Auto Florijanić koja je s tri pobjede osvojila prvo mjesto u skupini A. Hruško, Oršić, braća Miko, Špiranec i ekipa svladali su Slobodu iz Tužnog 6:0, Instalacije Kukec 2:0 i Ivančicu 3:1. Ivančica i Instalacije Kukec odigrali su 1:1, dok su obje ekipe pobijedile Slobodu iz Tužnog. Ekipa Instalacije Kukec slavila je 3:0, a Ivančani 4:2.

Kod seniora u skupini D prvo mjesto pripalo je Mladosti iz Margečana koja je upisala dvije pobjede i poraz. Margečani su bili bolji od Omladinca 6:0 i Čeva 3:2, dok su poraženi od Obreša 1:0, golom u posljednjim sekundama susreta . Drugo mjesto pripalo je Čevu koje je odigralo 0:0 s Omladincem i pobijedilo Obreš 2:1. Na trećem mjestu skupine smjestio se Omladinac, koji je osim remija dodao i 2:1 pobjedu protiv Obreša, dok je na posljednjem mjestu završio Obreš sa samo jednom pobjedom.

Nedjeljni dan otvorili su juniori u skupini A. Prvo mjesto osvojila je Sloboda ŠN koja je pobijedila Varteks III 3:1, Varteks II 2:1, dok su s Nogometnim centrom Vidovec odigrali 1:1. Do drugog mjesta stigao je Varteks II koji je svladao Varteks III 4:3 i NC Vidovec 3:2. Vidovčani su, osim remija i poraza ,upisali jednu pobjedu protiv Varteksa III rezultatom 3:1.

Kod veterana u skupini C najbolji su bili nogometaši Budućnosti s tri pobjede. Svladali su Plitvicu 2:1, AS Tomi-CB Best 5:2 i Slobodu ŠN 6:1. Drugo mjesto u skupini osvojili Gojančani koji su s po 2:1 pobijedili Slobodu ŠN i AS Tomi – CB Best. Na trećem mjestu skupine završila je ekipa AS Tomi – CB Best koja je rezultatom 2:1 bila bolja od Sloboda ŠN, dok su slobodaši završili posljednji s tri poraza.

Turnir se nastavlja u subotu i nedjelju, 19. i 20. siječnja, a organizator će raspored objaviti na svojim Facebook stranicama.

REZULTATI

 

SUBOTA, 12. SIJEČANJ

SENIORI

Skupina D

Čevo - Mladost (M) 2:3

Obreš - Omladinac 1:2

Omladinac - Čevo 0:0

Obreš - Mladost (M) 1:0

Mladost (M) - Omladinac 6:0

Čevo - Obreš 2:1

VETERANI

Skupina A

Auto Florijanić- Sloboda (T) 6:0

Ivančica-Instalacije Kukec 1:1

Inst.Kukec - AutoFlorijanic 0:2

Ivančica - Sloboda (T) 4:2

Sloboda(T) - Inst.Kukec 0:3

Auto Florijanić-Ivančica 3:1

NEDJELJA, 13. SIJEČANJ

JUNIORI

Skupina A

NK Sloboda ŠN - NK Varteks lll 3:1

NC Vidovec - NK Varteks ll 2:3

NK Sloboda ŠN - NC Vidovec 1:1

NK Varteks ll - NK Varteks lll 4:3

NK Varteks lll - NC Vidovec 1:3

NK Sloboda ŠN - NK Varteks ll 2:1

VETERANI

Skupina C

NK Plitvica (G) - NK Budućnost (V) 1:2

NK Sloboda ŠN - AS Tomi - CB Best 1:2

AS Tomi - CB Best - Plitvica (G) 1:2

NK Sloboda ŠN - NK Budućnost (V) 1:6

NK Budućnost - AS Tomi - CB Best 5:2

NK Plitvica- NK Sloboda ŠN 2:1