Radio Megaton

21. Veljača 2019.
Flash Player is missing from your browser
Utorak, 10 Srpanj 2018

Završio Lumen-Coerver nogometni kamp

U Varaždinu je završio Lumen-Coerver nogometni kamp koji je na Sportskom centru „Sloboda“ organizirao Tomislav Jelenski, dovevši tako, treću godinu za redom, u Varaždin svjetsku metodu broj 1 za obuku malih nogometaša. Uz male nogometaše od 6 do 13 godina starosti, u treningu po Coerver metodi okušali su se i prvaci Irana, nogometaši „Persepolisa“, koji se nalaze u Varaždinu na pripremama, a vodi ih varaždinski nogometni stručnjak, Branko Ivanković. Kamp je posjetio i Marko Rog iz Nedeljanca, igrač talijanskog Napolija, sa šireg popisa hrvatske nogometne reprezentacije, koji je dijelio potpise na majice i kopačke. Na zatvaranju kampa podijeljene su diplome svim polaznicima za uspješno sudjelovanje, kao i najboljima u pojedinim natjecateljskim igrama, a tu je bila i torta za treći rođendan kampa.

Tomislav Jelenski, koordinator kampa i voditelj Škole nogometa „Lumen“, zahvalio je malenim polaznicima kampa, njihovim roditeljima što ih potiču i podržavaju, te trenerima Coerver Coaching Akademije Hrvatska – Anti Bašiću, generalnom direktoru i instruktoru Coerver Coaching Hrvatska, Helenni Hercigonja-Moulton i Dini Bartoluciju – na uspješno odrađenom kampu, kao i Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina na izvrsnoj suradnji.

Lumen-Coerver nogometni kamp zatvorila je stručna suradnica Zajednice, Anica Sitar, koja je čestitala polaznicima na stečenim novim znanjima, fair-playu i novim prijateljstvima te im zaželjela da se i dogodine ponovo vide, naravno uz potporu Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.