Radio Megaton

21. Veljača 2019.
Flash Player is missing from your browser
Utorak, 03 Srpanj 2018

Ljetni nogometni kamp Škole nogometa „Lumen“

Treću godinu za redom, osnivač i voditelj varaždinske Škole nogometa „Lumen“, Tomislav Jelenski, u suradnji sa Coerver Coaching Performance Akademijom, organizira Ljetni nogometni kamp za djecu od 6 do 13 godina starosti, koja nova znanja stječu pod vodstvom trenera iz Coerver Coaching Akademije Hrvatska – Ante Bašića, Antonia Židanića, Helenne Hercigonja-Moulton, Dina Bartolucija, Stelle Gotal i Filipa Boraka. Kamp je počeo u ponedjeljak, 2. srpnja, i održava se do petka, 6. srpnja, na vanjskim terenima Sportskog centra „Sloboda“, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina. 36 polaznika svakodnevno ima dva treninga, uz ručak i aktivnosti na bazenu. Kamp je prema svjetskoj metodi broj 1 za obuku malih nogometaša. Ante Bašić, generalni direktor i instruktor Coerver Coaching Hrvatska, istaknuo je da je Akademija namijenjena mladim igračima koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver metodi. Coerver Coaching Akademije po cijelom svijetu funkcioniraju po istom principu i s istim ciljem, a to je da do maksimuma dovedu razvoj svakog igrača.

Na pet uspješnih godina vođenja Škole nogometa „Lumen“ te tri godine kampa, Tomislavu Jelenskom čestitala je Anica Sitar, stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

„Zajednica podržava i pomaže bavljenje sportom mlađih uzrasnih kategorija“, naglasila je Sitar poželjevši mladim uspješnim sportašima nova znanja i dobru zabavu.