Radio Megaton

16. Siječanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Utorak, 13 Ožujak 2018

„Fight Club Kovačić“ osvojio sedam titula prvaka Hrvatske i pet titula viceprvaka

U dvorani osnovne škole „Kneginec Gornji“ održano je Prvenstvo Hrvatske u precombatu.

Savate klub „Fight Club Kovačić“ osvojio je sedam titula prvaka Hrvatske i pet titula viceprvaka te su tim rezultatom obranili titulu najuspješnijeg kluba koji su osvojili prošle godine. Prvaci Hrvatske postali su mlađi junior Luka Kelemen, juniori Karlo Vugrinčić, Matej Kos, Borna Vuković i Leonardo Paska te seniori Luka Sakač i Alen Ognjanović. Viceprvaci Hrvatske postali su mlađi junior Emanuel Šprem, juniori David Klen i Filip Vugrinčić te seniori Darko Hrženjak i Tony Mark Andrews. Najbolji dojam ostavio je najbolji hrvatski junior za 2016. i 2017. godinu, Luka Sakač, koji je nokautom u prvoj rundi osvojio titulu prvaka Hrvatske.

Ovo je druga titula najboljeg hrvatskog kluba ove godine. Prvi put bili su najbolji u Budimpešti i sada u Knegincu. Rezultat je to stručnog rada s natjecateljima petorice trenera, uz osiguravanje odličnih uvjeta natjecateljima te stručno usavršavanje kroz razne seminare, ističu iz kluba.

Sljedeće natjecanje je županijsko prvenstvo, 7. travnja, na kojem će nastupiti tridesetak, većinom mlađih, članova kluba.