Radio Megaton

24. Svibanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018

Nogometaši Života na vagi nadigrali ekipu vijećnika Općine Cestica

Revijalna utakmica 17. Zimskog malonogometnog turnira u Cestici do posljednjeg je mjesta ispunila općinsku školsku dvoranu.

Na teren su istrčali nogometaši ekipe Života na vagi i općinskih vijećnika Cestice, a pobijedili su gosti sa 4 : 7. U Cesticu je stiglo sedam natjecatelja jedne od najgledanijih zabavnih emisija u Hrvatskoj, RTL- ovog Života na vagi. Dobrodošlicu im je u ime domaćina, Općine Cestica i NK Bratstvo Otok Virje,  priredio načelnik Cestice Mirko Korotaj, koji je preuzeo ulogu trenera ekipe vijećnika. „Ovi ljudi nam svima mogu biti primjer. Pokazali su da se sve može, samo treba čvrsta volja. Nema izgovora.“ – rekao je načelnik Korotaj. Ekipa koja je ukupno izgubila nekoliko stotina kilograma pokazala se kao nepobjediva na terenu. Jedna od najzaslužnijih za to je golmanica Sara, kojoj je mali nogomet strast pa redovno brani za svoju žensku malonogometnu ekipu na najpoznatijem turniru u Hrvatskoj, Kutiji šibica.

Korisnim na terenu se pokazao i Siniša Pšak, Cestičanin koji je u Životu na vagi izgubio 70 kilograma i osvojio Hrvatsku.