Radio Megaton

24. Svibanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Petak, 19 Siječanj 2018

NK Varteks počeo pripreme na terenima u - Jalžabetu

Na terenu NK Jalžabet, prva momčad Nogometnog kluba „Varteks“ krenula je sa zimskim pripremama za nastavak sezone.

Trener “Bumbara”, Antun Jukić izjavio je kako u nastavku sezone očekuje još bolju igru od one prikazane dosad. „- Za proljetni dio sezone i nastavak natjecanja očekujem još bolji Varteks. U jesenskom dijelu polusezone još smo se tražili i upoznavali sa zahtjevima lige, gdje smo vidjeli da se možemo “pohrvati” sa svakim, a na proljeće jurišamo hrabriji po ostanak u ligi i nove pobjede.“

Uz pristigla pojačanja, smatra da postoji realna prilika za napredovanje na ligaškoj ljestvici.

„- S adekvatnim pojačanjima u svakoj liniji još sam sigurniji u takav rasplet događaja, za što se članovi uprave bore svim kapacitetima koji su raspoloživi. Za sada još uvijek tragamo za pojačanjima u vrhu napada i napadačkom dijelu, dok smo popunili mjesta u obrani i veznom dijelu ekipe“ - otkrio je Jukić.

Prije nego je momčad izveo na teren, uputio je i poziv svim zaljubljenicima u nogomet i Varteks, publici i široj javnosti da im se pridruže u časnoj borbi na sportskom planu za jedinstveni klub na ovim prostorima.

Igrači Varteksa tako su danas istrčali na teren NK Jalžabet vidno dobro raspoloženi pa je prvi trening protekao u pozitivnom tonu, iako su već prije samog početka Bumbari naišli na velik problem - nedostatak adekvatno pripremljenog i slobodnog terena za održavanje treninga.

Spas su pronašli u obližnjem Jalžabetu, čiji je istoimeni nogometni klub ljubazno prepustio teren Bumbarima do subote, a od ponedjeljka će se treninzi preseliti na pomoćni teren SRC Sloboda Varaždin.

Podsjećamo, Varteks je prvi dio sezone završio na pretposljednjem, 15 mjestu 3. HNL Istok, uz osvojenih 12 bodova u 15 kola. Nastavak sezone započinje 3. ožujka, kada će Varteks ugostiti Vukovar 1991. Uz dosadašnju suradnju i prijateljstvo Vukovara i Varaždina te doček koji su im Vukovarci priredili u jesenskom dijelu, želja je Varteksa da se ta utakmica igra na Stadionu Varteks, za što očekuju razumijevanje gradonačelnika i ZŠUGV, koja upravlja stadionom.