Radio Megaton

24. Lipanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Ponedjeljak, 15 Travanj 2019

Posjet NUM-a Rimac automobilima

Nezavisna udruga mladih u petak 12. travnja, u sklopu projekta 'Ostvari svoj potencijal' koji je sufinanciran od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, organizirala je posjet tvrtki Rimac automobili čije je sjedište u Svetoj Nedelji.

U Rimac automobilima su tako mladi, uz stručno vodstvo, saznali sve o samim počecima Mate Rimca te o povijesti tvrtke Rimac automobili, o odjelima tvrtke te što se u svakom pojedinom odjelu radi, ponešto o zaposlenicima i ono najvažnije, o zapošljavanju u Rimac automobilima. Brojne prilike nude se na dnevnoj bazi te nije loše tu i tamo otvoriti njihovu web stranicu kako ih ne bi propustili. Ovakav primjer može poslužiti kao velika motivacija za konstantan rad na sebi te osobni i profesionalni razvoj, a pokazuje nam i da se uz puno truda i usavršavanje u području od vlastitog interesa mogu postići veliki rezultati. Iz Udruge poručuju kako se nadaju da su svi sudionici ove aktivnosti zadovoljni, ali i motivirani napustili tvrtku Rimac automobili.

Za sve nove zanimljive aktivnosti po projektu, ali i izvan njega, prati Nezavisnu udrugu mladih na Facebooku, Instagramu i službenoj web stranici.