Radio Megaton

24. Svibanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Srijeda, 05 Prosinac 2018

Radio Megaton vodio slušatelje na „Advent u Zagrebu“

Nagradna putovanja za slušatelje Radija Megaton postala su lijepa tradicija, a osim na primorske destinacije tijekom ljetnih mjeseci, pun autobus putnika ovoga je puta krenuo u Zagreb. Zahvaljujući pokroviteljstvu Trgovačkog centra „Lumini“ i sponzorstvu putničke agencije „Galileo travel“ u subotu, 01. prosinca 2018. godine s radijskom se ekipom na otvorenje, po mnogima najljepšeg adventskog turističkog događaja u Europi, “Adventa u Zagrebu”, uputilo 40 putnika. Oni su prethodno sudjelujući u nagradnoj igri u programu Radija Megaton mogli osvojiti besplatne autobusne karte, pa su tako put Zagreba krenuli slušatelji iz: Varaždina, Sračinca, Kneginca, Vrbanovca, Varaždin Brega, Trnovca, Nedeljanca, Kaštelanca, Tužnog, Vidovca, Cestice, Novog Marofa i drugih mjesta Varaždinske županije.

Slušatelji su u gradskom centru mogli obići brojne atrakcije poput klizališta, ledenih skulptura, barova, štandova s hranom i atraktivnih adventskih pozornica, a s posebnim su oduševljenjem pratili i svečano paljenje lampica na Zrinjevcu, te prve svijeće na adventskom vijencu na Manduševcu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

S obzirom na odlične reakcije slušatelja na svako nagradno putovanje koje organizira Radio Megaton, o odredištu sljedećeg već se razmišlja.