Radio Megaton

14. Prosinac 2018.
Flash Player is missing from your browser
Srijeda, 14 Ožujak 2018

Radio Megaton daruje dvije tisuće kuna!

Dočekati Uskrs uz prepun blagdanski stol, a ne potrošiti niti jednu kunu - zvuči poput dobre šale. Međutim, najsretnijem slušatelju ili slušateljici Radija Megaton, ova želja će se ostvariti tik pred Uskrs! Kako? Sudjelovanjem u nagradnoj igri „Uskrsna premetaljka“!

Riječ je o nagradnoj igri koja počinje u srijedu, 14. ožujka i traje do petka 23. ožujka dok je samo finale dan kasnije, u subotu, 24. ožujka. Slušatelji se u nagradnu igru mogu uključiti na način da svakodnevno prateći program Radija Megaton zapisuju riječi koje se, bez unaprijed određenog redoslijeda, emitiraju u različitim terminima tijekom dana. Zadatak je zapisane riječi uobličiti u smislenu rečenicu. Slušatelji koji žele konkurirati za vrijednu nagradu – poklon bon sa dvije tisuće kuna – trebaju se s točnim poretkom riječi u rečenici javiti u program Radija Megaton u subotu, 24. ožujka od 12 sati.

Onaj slušatelj ili slušateljica koji će ponuditi točan odgovor bit će nagrađen/a sa dvije tisuće kuna vrijednim poklon bonom, što će sigurno biti jedan od razloga da predstojeći blagdani prođu bezbrižnije nego ikad prije.