Radio Megaton

2. Lipanj 2020.
Flash Player is missing from your browser
Utorak, 26 Ožujak 2019

Prvi varaždinski dugometražni film konačno ugledao svjetlo dana

U ponedjeljak 25. ožujka u Cinestaru u Varaždinu održana je premijera filma ''Ufuraj se i pukni'' redatelja Ljubomira Kerekeša. Tako je prvi varaždinski dugometražni film konačno ugledao svjetlo dana.

Snimljen je u kolovozu 2018. godine , uz Ljubomira i Jana Kerekeša još igraju Nikola Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić, Goran Grgić, Žarko Potočnjak, Hana Hegedušić, Draško Zidar i drugi. Točnije u njemu je sudjelovalo više od 30 glumaca dok su se filmu putem glazbe priključili i Dubioza kolektiv i Mejaši. Autorski tim čini više od 60 umjetnika, a film traje 85 minuta. U iduća dva do tri tjedna održat će se 17 promocija filma uz druženje s glumcima pod nazivom „Pivica s glumcima“, prije početka projekcije glumci će dijeliti karte publici i nakon filma slijedi druženje s publikom.

Od 4. travnja ovu komediju možete pogledati i u ostalim kinima. „Ukoliko publika prepozna film „Ufuraj se i pukni“ i ukoliko budemo zadovoljni odazivom publike u idućih godinu dana možda se krene i u snimanje filma „Skupština“ za koji imamo spreman scenarij“ – najavio je Jan Kerekeš.