Radio Megaton

17. Lipanj 2019.
Flash Player is missing from your browser
Srijeda, 09 Siječanj 2019

Pogledajte trailer filma „Ufuraj se i pukni“, film u kina stiže 4. travnja

Krajem ožujka 2019. godine u Cinestar kina stiže - film „Ufuraj se i pukni“ redatelja Ljubomira Kerekeša, a od od početka ovog mjeseca stigao i prvi službeni trailer za film.  

Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša koji će premijere imati 25. ožujka u Varaždinu i 26. ožujka u Zagrebu, a nakon toga glumci će putovati diljem Hrvatske i promovirati film koji ćete nakon pretpremijera moći pogledati u svim kinima od 4. travnja 2019.

Radi se o komediji o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo ( Zoran Pribičević ) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno ( Jan Kerekeš ) je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka ( Ljubomir Kerekeš ) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc ( Mirela Brekalo ), ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela ( Ana Begić ) je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar "Savanna" je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled. Redatelj filma je Ljubomir Kerekeš, dok scenarij potpisuje Jan Kerekeš.

Za kraj još jednom podsjetimo kako će te film moći pogledati u svim kinima od 4. travnja 2019.

Trailer možete pogledati na ovom linku:

https://www.youtube.com/watch?v=Xtn1gA0m1iM&t=63s