Radio Megaton

23. Ožujak 2019.
Flash Player is missing from your browser
Utorak, 05 Lipanj 2018

Varaždin bogatiji za još jednu manifestaciju

Umjetnička organizacija iz Varaždina Kerekesh Teatar, u suradnji s Aquacity Varaždinom i uz potporu Grada Varaždina, ovog ljeta pokreće novi projekt- „Ljeto na Aquacity-u“. Radi se o nizu kazališnih izvedbi za sve ljubitelje komedije, koje će se održati na popularnom varaždinskom moru „Aquacity“ u Varaždinu. „Ljeto na Aquacity-u“ će započeti ove srijede 6. lipnja kada će se odigrati predstava „Ljubaf“. Nakon toga, svake druge srijede u 20:30 sati igrati će predstave: "Krtice", "Pokopaj me nježno", "Remetinec" - Drele i Vid Balog, "Skupština" i "Dimnjačar".

Predstave će se održavati na pozornici uz jezero Aquacity s početkom u 20:30 sati, a ulazak publike je predviđen pola sata ranije. Cijena ulaznice je 40 kuna, a kupiti se mogu u Restoranu Aquacity, u pivnici Medonja" u Varaždinu, u Le Tressor caffeu u Hrašćici i sat vremena prije početka predstave na ulazu. Ove godine je uvedena i „zlatna ulaznica“ čija cijena je 150 kuna za sve predstave.

Organizatori se nadaju da će ih vrijeme poslužiti, a zabava na „Ljetu na Aquacity-u“ je zagarantirana,. Sve informacije vezane uz pojedinu predstavu možete pronaći na web stranici www.kerekesh-teatar.hr.