Radio Megaton

16. Listopad 2019.
Flash Player is missing from your browser
Četvrtak, 09 Ožujak 2017

Nježno izdanje Željka Mavrovića u emotivnoj baladi 'Ako' Pravila Igre!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ekipa iz Pravila Igre odlučila nam je pokazati svoju drugačiju, emotivniju stranu. Nakon 'žestokih' ritmova po kojima su poznati i prepoznati u prvim singlovima, dečki predstavljaju, kako sami kažu, prvu pravu baladu 'Ako'.

'Kada smo prvi puta čuli demo verziju pjesme "Ako", odmah smo znali da će to biti naš novi singl. Jednostavno pjesma, koja nas je dubinski dotaknula i u nama izazvala posebnu emociju. Ovo je naša prva prava balada i iznimno smo ponosni na nju.'

Suradnju sa iznimno uspješnim autorskim bračnim parom Buljan, dečki nastavljaju i sa ovom baladom, pa tako Sonja Buljan potpisuje tekst, Miro je zaslužan za glazbu, dok je aranžman zajedničko djelo sa Pravilima Igre.

Dosljedni sebi, i ideji da svaku pjesmu odmah prati i spot, 'Ako' je dobila i pripadajući video broj u kojem jednu od uloga tumači i naš proslavljeni boksač Željko Mavrović. Kako su nam otkrili dečki, osmišljavanje ideje za spot bio je sve, samo ne lagan posao, jer im je želja bila prikazati preneseno značenje "bolne ljubavi".

'U tome nam je posao uvelike olakšao redatelj Darko Drinovac, koji je na fenomenalan način u spot ugradio ideje bubnjara Gorana Beloševića koji je ujedno i izvršni producent i scenarist, ali i ideju glumice Franke Đalete. Također, veliko hvala našem dragom Željku Mavroviću, koji je svojom pojavom dao dodatnu dimenziju. Imati takvog velikana u spotu, posebna je čast.', zaključuju Pravila Igre!